Fiskebolle uten fisk

Drømte om gullfisker i natt. Her er de imidlertid fraværende…

.

.

Nå vil jeg ikke kalle meg overtroisk, men for moroskyld søkte jeg etter «fisk» på droemmetydning.com. Her står det bl.a. at fisk som svømmer i klart vann er et tegn på hell og rikdom. Så bra, tenkte jeg, desverre leser jeg videre at tropisk fisk (som jeg bare antar at gullfisk er) symboliserer generelt kortvarige gleder. Kanskje veies dette opp av at «drømmefisken» døde og gikk i oppløsing. Fordi en råtten fisk betyr vistnok økt inntekt: )

.

Ha en fin dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s