Lærling på Onkel Henrys

Long time no see!

Det har vært slapt med oppdateringer her på nettstedet siden det er så mye, mye enklere å poste bilder på Instagram.

Sommeren er over og jeg har vært med på to utstillinger denne sesongen, Bryggeutstillingen i Råkvåg og på Kunst og Kaos i Røros. Har fortsatt noen bilder igjen som jeg tenkte å legge ut for salg – det vil komme på bloggen etterhvert.

Men så over til den store nyheten,  etterhvert blir jeg å finne som lærling på Onkel Henrys i Trondheim – som jeg gleder meg!

Jeg har alltid vært fascinert av tatoveringer, og har i mange, mange år ønsket å lære meg yrket, men jeg har liksom ikke hatt mot til å gå innom et studio å spørre. Heldigvis var det en som oppdaget tegningene mine på nett og spurte om jeg var interessert i å lære, og svaret var selvfølgelig ja. Jeg kommer til å jobbe på Onkel Henrys, men vil nok til å bruke litt tid på å bevege meg over fra papir til hud. Det er allerede mange som har formidlet sin interesse som prøvekanin og har stilt sin hud til disposisjon (dere er modige),og håper etterhvert at flere av dere vil komme innom studioet og få tatovert et kunstverk av meg.

tattoo

For de som har fulgt meg på instagram (@marianne.husnes) har sikkert fått med seg at jeg den siste tiden har jobbet med tatoveringsmotiv og ulike stilarter.

sphynx

MHusnes

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s