FORSVUNNET I POSTEN

Kjære Posten Norge,

syklist

Etter 40-50 timers intensiv jobb med denne tegningen (42×59,4cm), kunne jeg endelig sende den til oppdragsgiver i California. Kunstverket ble sendt fra Trondheim den 6. juli og ble registrert i New York den 9. juli, og siden har ingen sett noe mer til det.

Jeg stolte på at dere skulle få tegningen trygt avgårde, men jeg har full forståelse av at det av og til kan gå galt – det er mye post som skal frem.

Jeg er utrolig lei meg for at tegningen som jeg har lagt ned mye arbeid i, og som betydde veldig mye for den som skulle motta det nå er borte, for det er praktisk talt umulig å skaffe et identisk kunstverk.

Dere skal ha det at dere har vært veldig behjelpelig og prøvd å spore opp pakken, men ifølge siste korrespondanse må pakken nå anses for å være tapt.

Så kommer jeg til det søm gjør meg så innmari skuffa og som bidrar til at jeg aldri kommer til å sende noe-som-helst-av-verdi med Posten, er erstatningen jeg blir tilbudt for tegningen, 440kr pluss utgiftene jeg hadde for porto på 355kr(!). I tillegg er det mulig å få godtgjørelse per kilo, 49,99kr, men dessverre veier ikke papir så mye. Jeg kunne altså fått mer i erstatning om jeg hadde sendt en kasse med gråstein. Hvorfor erstatter dere ikke den reelle verdien som har gått tapt?

 

Med vennlig Hilsen

Marianne Husnes (Ikke sint, men veldig, veldig skuffa)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s